WARSZTATY DLA  RADY DORADCZEJ

OTODOM

styczeń 2020

 

Wspólne gotowanie w plenerze z zespołem pośredników nieruchomości miało miejsce

na ternie Poziom 511 Hotel & Design SPA w Parku Krajobrazowym Orlich Gniazd.

MENU

Przystawka: 
Tajska zupa Tom Yum na wywarze z liści kaffiru, trawy cytrynowej i imbiru z mlekiem kokosowym

+ makaron ryżowy, cukinia, tofu

Danie główne:
Pakora z kalafiora z pieczonymi ziemniakami

+ surówka z czerwonej kapusty, papryki i marchewki

z sosem z masła orzechowego i oleju sezamowego

Deser: 

Czekoladowa tarta z aquafaby

+ karmelizowane mango z miętą i granatem

podane z nalewką malinową domowej roboty
 

Przekąski

kimchi, wegański ser z nerkowców z czarnuszkąi hummus domowej roboty.
 

© 2023 by The Art of Food. Proudly created with Wix.com